Flynn gaat de wereld zien

Ga je binnenkort samen met (jonge) kinderen op (wereld)reis? En wil je jouw kinderen graag voorbereiden op wat komen gaat? Ja, dan is het kinderboek ‘Flynn gaat de wereld zien’ iets voor jou. Flynn gaat de wereld zien bestaat uit kleurrijke en aantrekkelijke illustraties met korte, rijmende teksten, zodat de woorden goed blijven hangen bij zelfs de allerkleinste. Flynn gaat de wereld zien helpt ouders om jonge kinderen van 2 tot 6 jaar voor te bereiden op een (wereld)reis.

Flynn gaat de wereld zien is hét voorleesboek om kinderen van 2 tot 6 jaar voor te bereiden op een (wereld)reis!
Flynn gaat de wereld zien is te koop via:

Wil je graag een gesigneerd boek? Stuur dan een mailtje naar vonnekevanrijn@studiovonn.nl dan kijk ik wat ik voor je kan regelen.

Samenvatting

Flynn gaat de wereld zien vertelt het verhaal van Panda Flynn die op wereldreis gaat. Voordat hij op wereldreis gaat moet hij een aantal voorbereidingen treffen. Als alle voorbereidingen gedaan zijn, vliegt Flynn naar de andere kant van de wereld waar hij de mooiste avonturen beleeft en nieuwe vriendjes maakt. Ga jij mee op avontuur?

Inkijkpagina’s

Boekgegevens

Titel: Flynn gaat de wereld zien
Auteur: Vonneke van Rijn
Illustraties: Studio Vonn
Uitgeverij: Boekscout
ISBN: 9789464684506
Verschijningsdatum: 24-2-2023
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina’s: 46
Verkoopprijs: € 22,50 incl. verzending in NL en BE

Ontwerp proces Flynn gaat de wereld zien

Over de auteur

Vonneke van Rijn (1992) maakt grafische ontwerpen voor zakelijke klanten vanuit haar eigen onderneming, Studio Vonn (www.studiovonn.nl). Ze is getrouwd met Jerry en moeder van Flynn (2020). Samen met haar gezin maakt ze graag mooie reizen en wil ze andere ouders inspireren om dat ook te doen. ‘Flynn gaat de wereld zien’ gaat ouders helpen om hun kinderen voor te bereiden op een (wereld)reis.

Blogs over Flynn gaat de wereld zien