Leuk je te ontmoeten!

Mijn naam is Vonneke van Rijn. Leuk je te ontmoeten! Samen met mijn man Jerry hebben wij al 30+ landen bezocht. In 2020 is onze zoon Flynn geboren en sindsdien nemen wij hem mee op onze avonturen. Tijdens onze reizen trekken we graag de natuur in. Het liefst gaan we op zoek naar een prachtige waterval. Januari 2024 is onze dochter Ivy geboren, dus we kunnen niet wachten om haar mee te nemen tijdens onze avonturen.

In het dagelijks leven werk ik voor mijn eigen bedrijf Studio Vonn (www.studiovonn.nl) als grafisch ontwerper. Daarnaast ben ik de auteur en illustrator van het kinderboek ‘Flynn gaat de wereld zien’, waarmee ik ouders help om hun (jonge) kinderen voor te bereiden op een (wereld)reis. Op deze website deel ik blogs over onze reizen en handige tips voor het reizen met (jonge) kinderen.

Afgelopen zomer (2023) zijn wij voor drie maanden op wereldreis geweest naar o.a. Canada en Sri Lanka. Nieuwsgierig naar onze avonturen? Volg ons dan via Instagram en houdt de website in de gaten voor de nieuwste tips.

Onze reisbucketlist

 • Oman
 • Costa Rica
 • Patagonië (Argentinië)
 • Paaseiland (Chili)
 • Namibië
 • Oeganda

*Wij sluiten niet uit dat we eerst nog andere landen zullen bezoeken dan hierboven genoemd, maar deze landen staan hoog op onze reisbucketlist.

Contact

Mocht je vragen hebben over mijn boek, een blog of ben je specifiek op zoek zijn naar bepaalde tips? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier. Ik help je graag verder! Daarnaast vinden we het leuk om je (digitaal) te ontmoeten!

  Flynn gaat de wereld zien is onderdeel van Studio Vonn.

  Samenwerken?
  Heb je interesse in een samenwerking met Flynn gaat de wereld zien? Stuur dan een mailtje naar Vonneke van Rijn o.v.v. Samenwerking Flynn gaat de wereld zien via vonnekevanrijn@studiovonn.nl

  Volg ons!