Laatste update: 26-10-2023

Wanneer je gebruik maakt van FGDWZ ga je automatisch akkoord met deze disclaimer.

1. Copyright

Alle artikelen en foto’s op de website FGDWZ zijn auteursrechtelijk beschermt en van Studio Vonn, tenzij anders vermeld. Gebruik, op wat voor manier dan ook, van artikelen en foto’s zonder toestemming van Studio Vonn is niet toegestaan. Wil je een artikel of foto gebruiken van de website FGDWZ? Dan verzoeken we je een mail te sturen naar vonnekevanrijn@studiovonn.nl.

2. Affiliate links

Studio Vonn werkt via de website FGDWZ samen met diverse affiliate partijen o.a. Booking.com, bol.com en TradeTracker.com. Via deze zogeheten affiliate links ontvangt Studio Vonn een kleine commissie over de aankopen die via deze website gedaan zijn. Jij als klant betaalt geen extra bedrag voor je bestelling via zo’n affiliate link. We willen je ontzettend bedanken als je ons steunt door je bestellingen/boekingen via deze links te doen. Heb je vragen hierover? Stuur dan een mail naar vonnekevanrijn@studiovonn.nl.

3. Juistheid van informatie

De artikelen die Studio Vonn op FGDWZ plaatst zijn geschreven vanuit eigen ervaring. In een enkele geval zal Studio Vonn gebruikmaken van feitelijke informatie vanuit externe bronnen. Studio Vonn kan niet instaan voor de juistheid van deze informatie en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Uiteraard worden onze artikelen met de grootste zorgvuldigheid geschreven, maar mocht je toch een foutje ontdekken, stuur dan een mail naar vonnekevanrijn@studiovonn.nl.

4. Disclaimer wijzigen

Studio Vonn heeft het recht om deze disclaimer te wijzigen zonder dit vooraf aan te kondigen.